このページのリンク

The most excellent book of cookery : Livre fort excellent de cuysine (1555) / edited and translated by Timothy J. Tomasik & Ken Albala

データ種別 図書
出版者 Totnes, Devon [England] : Prospect Books
出版年 2014
本文言語 英語,フランス語
大きさ 281 p. : facsims. ; 22 cm

所蔵情報を非表示

(芸大) B2F書庫 pbk. 596.23/T 111800590
9781903018965

書誌詳細を非表示

一般注記 Includes bibliographical references and indexes
Parallel French text and English translation
著者標目  Tomasik, Timothy J. translator
 Albala, Ken translator
統一書名標目 Livre fort excellent de cuysine
件 名 LCSH:Cooking, French -- Early works to 1800  全ての件名で検索
FREE:Cooking, French. fast (OCoLC)fst01753313
分 類 LCC:TX707
DC23:641.5
書誌ID 1000015534
ISBN 9781903018965
NCID BB26880206

 類似資料