オイシサ ノ サッカク : サイシン カガク デ ワカッタ ビミ ノ シンジツ
「おいしさ」の錯覚 : 最新科学でわかった、美味の真実 / チャールズ・スペンス著 ; 長谷川圭訳
Material Type | Books |
---|---|
Publication | 東京 : KADOKAWA , 2018.2 |
Language | Japanese |
Size | 391p : 挿図 ; 19cm |
Hide details.
Other titles | original title:Gastrophysics : the new science of eating variant access title:おいしさの錯覚 : 最新科学でわかった美味の真実 |
---|---|
Notes | 序文: ヘストン・ブルメンタール |
Authors | Spence, Charles 長谷川, 圭 <ハセガワ, ケイ> |
Subjects | NDLSH:食生活 NDLSH:感覚 BSH:感覚 BSH:知覚 BSH:料理 |
Classification | NDC9:596 NDC9:141.2 |
ID | 1000031018 |
ISBN | 9784041054703 |
NCID | BB25654755 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:14times
※After September 23, 2020
Total Lendings:6times
(Lending within 1 year:4times)