ショク ト リョウリ ノ セカイシ
食と料理の世界史 / ケイティ・スチュワ-ト著 ; 木村尚三郎監訳
Material Type | Books |
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Publisher | 東京 : 学生社 |
Year | 1981.12 |
Language | Japanese |
Size | 415p ; 22cm |
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Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Req Memo | Reserve |
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B2F stack room |
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383.8/S | 1118401187 |
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Other titles | original title:Cooking and eating:a pictorial history with recipes |
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Notes | 各時代・各国の代表的料理111種付 |
Authors | Stewart,Katie. 木村,尚三郎 <キムラ,ショウザブロウ> |
Subjects | NDLSH:食生活 -- 歴史
All Subject Search
NDLSH:料理 -- 歴史 All Subject Search |
Classification | NDLC:GA36 NDC8:383.8 |
ID | 6000096842 |
NCID | BN03739440 |
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