Link on this page

リョウリ ノ ブンカシ : カッコク ノ ダイヒョウテキ 111 レシピーツキ
料理の文化史 : 各国の代表的111レシピー付 / ケイティ・スチュワート著 ; 木村尚三郎監訳

Material Type Books
Publisher 東京 : 学生社
Year 1990.10
Language Japanese
Size 414p ; 21cm

Hide book details.

B2F stack room
383.8/S 1119006622
4311310269

Hide details.

Other titles original title:Cooking and eating
Notes 「食と料理の世界史」(1981年刊)の改題新装版
Authors  Stewart, Katie
 木村, 尚三郎(1930-) <キムラ, ショウサブロウ>
Subjects BSH:料理 -- 歴史  All Subject Search
NDLSH:料理 -- 歴史  All Subject Search
BSH:食生活 -- 歴史  All Subject Search
NDLSH:食生活 -- 歴史  All Subject Search
Classification NDC8:383.8
ID 6000174258
ISBN 4311310269
NCID BN05494832

 Similar Items