Menu design / by Judi Radice with the National Restaurant Association
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版情報 | New York : PBC International ; Distributor to the book trade in the U.S. and Canada, Rizzoli International , c1985- |
本文言語 | 英語 |
大きさ | v. : col. ill. ; 31 cm |
所蔵情報を非表示
所在 | 巻 次 | 請求記号 / 配架番号 | 資料ID | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 資料請求用紙 | 予約 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
(芸大) B2F書庫 | [1] | 674.3/R/[1] | 1218505165 |
|
0866360077 |
|
|
|||
(芸大) B2F書庫 | 2 | 674.3/R/2 | 1218606032 |
|
0866360166 |
|
|
|||
(芸大) B2F書庫 | 3 | 674.3/R/3 | 1218802723 |
|
086636059X |
|
|
|||
(芸大) B2F書庫 | 4 | 674.3/R/4 | 1219104231 |
|
0866361286 |
|
|
|||
(芸大) B2F書庫 | 5 | 674.3/R/5 | 1219209623 |
|
0866361804 |
|
|
書誌詳細を非表示
一般注記 | Description based on [vol.] 5 (c1992) "Library of applied design" -- t.p. Includes indexes |
---|---|
著者標目 | *Radice, Judi National Restaurant Association (U.S.). Research Dept |
件 名 | LCSH:Menu design |
分 類 | LCC:NC1002.M4 DC20:647.95/068/8 |
書誌ID | 6000580566 |
ISBN | 0866360077 |
NCID | BA23128197 |
類似資料
この資料の利用統計
全貸出数:13回
(1年以内の貸出:0回)