このページのリンク

Menu design / by Judi Radice with the National Restaurant Association

データ種別 図書
出版者 New York : PBC International ; Distributor to the book trade in the U.S. and Canada, Rizzoli International
出版年 c1985-
本文言語 英語
大きさ v. : col. ill. ; 31 cm

所蔵情報を非表示

(芸大) B2F書庫 [1] 674.3/R/[1] 1218505165
0866360077

(芸大) B2F書庫 2 674.3/R/2 1218606032
0866360166

(芸大) B2F書庫 3 674.3/R/3 1218802723
086636059X

(芸大) B2F書庫 4 674.3/R/4 1219104231
0866361286

(芸大) B2F書庫 5 674.3/R/5 1219209623
0866361804

書誌詳細を非表示

一般注記 Description based on [vol.] 5 (c1992)
"Library of applied design" -- t.p.
Includes indexes
著者標目  *Radice, Judi
 National Restaurant Association (U.S.). Research Dept
件 名 LCSH:Menu design
分 類 LCC:NC1002.M4
DC20:647.95/068/8
書誌ID 6000580566
ISBN 0866360077
NCID BA23128197

 類似資料